Miner Seller

logo
تعداد خودپردازهای بیت کوین آمریکا در طول سال گذشته ۱۷۷٪ افزایش یافته است
  • توسط: modir
  • 24 اسفند, 1399
  • 0 نظرات

آمارهای تازه نشان دهنده این است که از تاریخ ۱ مارس ۲۰۲۰ (۱۱ اسفند ۹۸) تا به حال، خودپردازهای بیت کوین در آمریکا بیش از ۱۷۷ درصد افزایش یافته است. در طول این مدت چیزی در حدود ۱۰,۰۰۰ دستگاه خودپرداز بیت کوین نیز در سراسر جهان راه‌اندازی شده است.

طبق داده‌های کوین اِی‌تی‌اِم ریدار (Coin ATM Radar)، از ماه مارس سال گذشته میلادی تا به حال، ۹,۶۸۳ خودپرداز جدید نصب و راه‌اندازی شده است. در حال حاضر ۱۶,۸۳۵ خودپرداز فعال بیت کوین در دنیا وجود دارد که حاکی از جهش ۵۷.۵ درصدی آن است. بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰، چیزی در حدود ۷,۱۰۰ دستگاه خودپرداز بیت کوین در دنیا کار خود را آغاز کرده بودند.

داده‌هایی که در نوامبر ۲۰۲۰ (آبان) منتشر شد، نشان دهنده این است که در بازه یک سال گذشته، تعداد خودپردازهای بیت کوین ۸۰ درصد بیشتر شده است. بخش عمده این دستگاه‌ها (۸۱ درصد) نیز در آمریکا نصب شده‌اند؛ این بدان معناست که از ۱۶,۸۳۵ دستگاه، ۱۳,۶۹۹ عدد از آنها در آمریکا قرار دارد.

در آمریکا از ۱ مارس ۲۰۲۰ تا به حال، تعداد دستگاه‌های خودپرداز بیت کوین از ۴,۹۴۵ به ۱۳,۶۹۹ رسیده است که نشان دهنده رشد ۱۷۷ درصدی آن است. کانادا از حیث تعداد دستگاه‌های خودپرداز بیت کوین در رده دوم قرار دارد. در حال حاضر ۱,۲۶۸ دستگاه در این کشور نصب و فعال است. این تعداد در طول یک سال گذشته ۷.۵ درصد رشد داشته است.

تعداد دستگاه‌های خودپرداز بیت کوین در کشورهای اتریش و انگلستان امّا، با کاهش همراه بوده است. داده‌ها در این مناطق نشان می‌دهد که در اتریش در سال ۲۰۱۹ چیزی در حدود ۲۶۶ خودپرداز فعال بیت کوین وجود داشت و این عدد در حال حاضر با کاهشی ۴۲.۵ درصدی به ۱۵۳ دستگاه کاهش یافته است.

آمارهای انگلستان نیز نشان دهنده این است که در ماه فوریه (بهمن)، ۲۸۳ دستگاه خودپرداز بیت کوین در این کشور وجود داشت و این میزان در آخرین آمارها با ۳۰ درصد کاهش به ۱۹۹ خودپرداز رسیده است. در اروپا، خودپردازهای بیت کوین از ماه مارس ۲۰۲۰ تا به حال از ۱,۲۳۳ به ۱,۲۷۳ دستگاه رسیده است.

بنابر آمارهای کوین ای‌تی‌ام ریدار، هر روز ۳۴.۶ خودپرداز جدید بیت کوین نصب و راه‌اندازی می‌شوند. ۷۷.۶ درصد از این دستگاه‌ها، تنها از عملیات خرید ارزهای دیجیتال پشتیبانی می‌کنند. از طرف دیگر، ۲۲.۴ درصد نیز از عملیات فروش و هم از عملیات خرید پشتیبانی می‌کنند.

پس از آمریکا، کانادا و اروپا، کشورهای هنگ‌کنگ با ۸۵ دستگاه، روسیه با ۵۳ دستگاه و کلمبیا با ۴۶ دستگاه در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

منبع: “cointelegraph

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *