Miner Seller

logo
تحقیقات پیرامون کلاه‌برداری بانکی تتر
  • توسط: modir
  • 6 مرداد, 1400
  • 0 نظرات

بلومبرگ در گزارش تازه خود مدعی است که وزارت دادگستری آمریکا تحقیقاتی را در ارتباط با کلاهبرداری بانکی توسط تتر آغاز می‌کند. تتر پس از انتشار این خبر در طی بیانیه‌ای، گزارش بلومبرگ را اشاره دوباره‌ای به اخبار «کهنه» برای جذب «کلیک» توصیف کرده است.

بلومبرگ بر اساس نقل قولی از افراد آگاه ادعا کرده است که وزارت دادگستری آمریکا تحقیقات خودش را حول محور جرایم کلاهبرداری بانکی توسط مدیران شرکت تتر آغاز کرده است.

پس از منتشر شدن این خبر قیمت بیت کوین کاهش ۱,۰۰۰ دلاری را به همراه داشت. این امر در حالی است که شرکت تتر چندان هم با اتهامات جرایم بانکی غریبه نیست. تتر که مسئولیت عرضه USDT، بزرگترین استیبل کوین بازار، را بر عهده دارد، سال‌های مدیدی است که با اتهام‌های این چنینی مواجه شده است.

اوایل امسال تتر و صرافی وابسته به آن، بیت فینکس (Bitfinex)، با انجام تحقیق دادستانی نیویورک بر سر جبران خسارت ۱ میلیارد دلاری مشتریان توافقاتی را کرده‌اند.

در متن توافق‌نامه، دادستانی نیویورک عنوان کرده است که تتر از خدمات چندین بانک بهره می‌برد، ولی برخی از آنها، نظیر ولز فارگو (Wells Fargo)، بر اساس دلایلی نامعلوم به حالت تعلیق درآمده بود.

پیش‌تر بلومبرگ در سال ۲۰۱۸ نیز گزارش داده بود که وزارت دادگستری آمریکا در حال انجام تحقیقاتی است درباره اینکه آیا تتر و بیت فینکس قیمت بیت کوین را پامپ کرده‌اند یا نه.

تتر پس از این گزارش اخیر بلومبرگ، در بیانیه‌ای نوشته است:

ما در تتر به‌عنوان بخشی از تعهدمان برای همکاری، شفافیت و پاسخگویی، به‌صورت منظم و آزادانه با آژانس‌های اجرای قانون از جمله وزارت دادگستری آمریکا بحث و گفتگو می‌کنیم.

منبع:”coindesk

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *